YÜKSEK HIZ VE HASSASİYETTE SEKTÖRÜNÜN EN İYİSİ!

YÜKSEK HIZ VE HASSASİYETTE SEKTÖRÜNÜN EN İYİSİ!

YÜKSEK HIZ VE HASSASİYETTE SEKTÖRÜNÜN EN İYİSİ!

Yüksek hız ve hassasiyette lider makinesi olan Holemaster 4000 D Line 6X makinesi delik delme,kanal açma ve frezeleme işlemlerini yüksek hız ve hassasiyet ile gerçekleştirebilmektedir.

Holemaster 4000 D Line 6X makinesinde üstte toplamda 20 dikey,16 yatay  matkap ve 2 testereden oluşan özel tasarım çift delici  ünite bulunmakla birlikte parçanın alt yüzeydeki delik işlemleri için  delici ünitesi bulunmaktadır. Böylelikle parçanın 6 yüzeyinde delik delme işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Holemaster 4000 D Line 6X makinesinde bulunan çift delici ünite aynı anda  160 mm parça genişliğine kadar işleme kapasitesine sahiptir.

Oldukça kaliteli komponent grubuna sahip olan Holemaster 4000 D Line 6X makinesinde kendi yazılımımız olan Omaksan Works programı kullanılmaktadır. Oldukça kullanıcı dostu ve birçok dilde çalışma özelliği olan Omaksan Works programı sizlerin başka bir programa ihtiyaç duymadan çalışmanıza olanak sağlamaktadır. Ayrıca makinelerimiz diğer programlar ile Post aracılığı ile çalışabilmektedir.